Ponieważ zaprzyjaźnione forum przybyło, zobaczyło, zwyciężyło to postanowiłam i tu pokazać jak było
W dniach 22-24.02.2013r. na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich odbyły się Targi Gardenia połączone z Targami Zoologicznymi Animal Market.
Wśród wystawców były również stoiska poświęcone tematyce akwarystyki. Na kilku z nich podziwiać można było pięknie zaaranżowane zbiorniki akwariowe.
Dwa stoiska posiadały aranżacje wykonane przez uzdolnionych członków forum SAW (Stowarzyszenie Akwarystyka Wielkopolska). Gratuluję świetnie wykonanej pracy
W tym miejscu chcielibyśmy podziękować Firmie Vitroplant i Juwel za wspaniałą współpracę i zaangażowanie
Nie ma wątpliwości, że współpraca ta przynosi korzyści dla obu stron i jestem pewna, że dalsze lata będą równie owocne
Podziękowania za współpracę również należą się Robertowi ze sklepu Skalar w Poznaniu
Te 3 dni przepełnione były bardzo ciekawymi rozmowami z miłośnikami akwarystyki. Chciałabym też podziękować każdemu z kim rozmawiałam osobiście ponieważ dla mnie było to niezwykle ciekawe i ważne doświadczenie. Zapraszam też te osoby do podzielenia się swoją wiedzą z nami wszystkimi tutaj na forum.
Dziękuję też wszystkim zaangażowanym w pracę nad targami. Każdy dał z siebie wszystko i wyszło naprawdę super
A poniżej zapraszam do obejrzenie kilku zdjęć z tego wydarzenia
niestety ponieważ nie ma tu automatu do zmniejszania zdjęć
http://akwarystyka-wielkopolska.pl/show ... p?tid=1253" onclick="window.open(this.href);return false;
I to chyba wszystko
Jeszcze raz wszystkim dziękuję